Retourvoorwaarden

Bij ons kun je je bestelling, zonder opgaaf van reden, altijd binnen 5 dagen ruilen. De bevestiging die je van ons krijgt per mail is je garantiebewijs. Je maakt het ons makkelijk door op de factuur de reden te vermelden, waarom je het artikel terugstuurt. Op die manier kunnen we je bestelling sneller afhandelen. Uiteraard kunnen we het betaalde bedrag ook terugstorten.

Denk er wel aan dat je de artikelen indien mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes terugstuurt. Wij nemen bij de eerste ruiling de verzendkosten voor onze rekening. De kosten voor het terugsturen betaal je zelf. De transportkosten voor ophalen van het niet gewenste product zal in mindering worden genomen van het totale bedrag.
Wij vergoeden alle betalingen die zijn gemaakt, inclusief eventuele verzendkosten door ons in rekening gebracht voor de eerste levering van het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping is gemeld (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos.

Let op: op maat gemaakte producten (met bijvoorbeeld een eigen gekozen naam of afbeelding) kun je niet retourneren.